U bent hier

6x11 Natuurdag

Maandag 23 mei staat voor de kinderen van Basisschool de Klink in het teken van de 6x11 Natuurdag.
Dit past perfect in het nieuw te starten thema waar de basisschool mee aan de slag gaat dit is namelijk Dieren. Tijdens deze dag maken de kinderen kennis met de 6x11 wandelroute. In kleine groepjes gaan de kinderen onder begeleiding van leerkrachten en vrijwilligers de route verkennen.
De kinderen stoppen op diverse plekken van de route, hier verklappen we nog niet te veel over... dus maak je maar klaar voor een sjieke dag!
De kinderen zullen van circa 9.00 tot 15.00 uur op pad zijn. Er zal op ongeveer 10 plaatsen gestopt worden denk hierbij onder andere aan de Watermolen, Veldkruis Heiakker, Professor Hentrichpad, Kasteel ten Hove, boerderijen Hannen en Heinkenshof. Op deze locaties staan vrijwilligers van de Dorpsraad, oud Prinsen van de Foekepotters en andere vrijwilligers voor de kinderen klaar. Zij hebben er in ieder geval erg veel zin in!
 
Nieuwsgierig? Wij nodigen ouders, opa’s en oma’s, familie en bekenden van harte uit om de route die dag te lopen om te kijken wat de kinderen die dag gaan beleven. De exacte informatie ontvangen de kinderen via Basisschool de Klink. Mocht het de 23 e heel erg slecht weer zijn dan is de 24e mei gereserveerd als reserve dag om de route alsnog te gaan verkennen.
 
De organisatie van deze dag is in handen van Marmiek (educatieve projecten), zij hebben voor deze dag het programma opgezet. De Foekepotters willen bij voorbaat al alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en specifiek Marmiek voor het vele werk wat er reeds is verzet! Wil je meer informatie vinden over de wandelroute klink dan op: http://www.foekepotters.nl/route-6x11