U bent hier

Groeëtste boor(in) van Grathem

Dit jaar vindt er een (bijna) NIEUW niet-te-missen evenement plaats tijdens de VASTELAOVENDJ in Grathem: DE GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM. We sluiten de carnaval op feestelijke en ludieke wijze af met deze activiteit voor IEDEREENJONG en OUD. In een heuse BOERENSPELEN-ZESKAMP wordt uitgemaakt wie er vandoor gaat met de titel GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM 2018.

Het programma begint om 13.30 bij CAFÉ OAD GRATHEM, en vindt plaats op diverse locaties in Grathem. Rond 17.00 gaan we ballonnen-oplaten. Daarna is het feest NOG NIET VOORBIJ en gaan we gewoon nog even door met een heus BOEREMOOSBAL en – natuurlijk – de prijsuitreiking! Ook als je liever geen actieve rol wil spelen ben je meer dan van harte welkom om dit unieke schouwspel van dichtbij mee te maken.

Deelnemen is GRATIS en kan in 3 categorieën: Kinderen van 10 – 14 jaar, kinderen van 15 – 17 jaar en volwassenen. Opgeven kan tot en met zondag 24 februari via de website. in Grathem: DE GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM. We sluiten de carnaval op dinsdag 13 februari op feestelijke en ludieke wijze af met deze activiteit voor IEDEREEN; JONG en OUD. In een heuse BOERENSPELEN-ZESKAMP wordt uitgemaakt wie er vandoor gaat met de titel GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM 2018.

 
Het programma begint om 13.30 bij CAFÉ OAD GRATHEM, en vindt plaats op diverse locaties in Grathem. Rond 17.00 gaan we ballonnen-oplaten. Daarna is het feest NOG NIET VOORBIJ en gaan we gewoon nog even door met een heus BOEREMOOSBAL en – natuurlijk – de prijsuitreiking! Ook als je liever geen actieve rol wil spelen ben je meer dan van harte welkom om dit unieke schouwspel van dichtbij mee te maken.
 
Deelnemen is GRATIS en kan in 3 categorieën: Kinderen van 10 – 14 jaar, kinderen van 15 – 17 jaar en volwassenen. Opgeven kan tot en met zondag 4 februari via de website.